3. HNL: Martin Dorčić i Rene Ende vode Pomorac 1921, igrači preuzeli odgovornost

Petak, 29. travnja 2022. 10:59 Napisao/la  SC

Upravo je subotnji protivnik Pomorca 1921 najbolji primjer koliko promjena na klupi može pozitivno utjecati na igrače

 Martin Dorčić i Rene Ende
Martin Dorčić i Rene Ende

Nogometaši Pomorca 1921 u subotu od 15 sati u Žuknici igraju protiv Nehaja, suigrače će za utakmicu 22. kola pripremiti dvojica iskusnih igrača, kapetan Martin Dorčić i Rene Ende, na klupi će prvi put kao predstavnik kluba sjediti predsjednik Mario Sintić.

Pod radnim naslovom zajedno smo (naj)jači, Pomorac 1921 u završnicu sezone formalno ulazi bez trenera nakon što je Karlo Đivoje početkom tjedna podnio ostavku.

Pomorcu 1921 predstoji neizvjesna borba za ostanak, u pet prostalih utakmica Pomorac 1921 će pokušati osvojiti više bodova od Naprijeda i/ili Vinodola, izravnih konkurenata za ispadanje.

Upravo je subotnji protivnik najbolji primjer koliko promjena na klupi može pozitivno utjecati na igrače: Tomislav Lopac preuzeo je Nehaj prije tri kola, pobijedio je Crikvenicu i Novigrad, odigrao neodlučeno protiv Uljanika i u svega tri utakmice osigurao senjskoj momčadi mirnu završnicu sezone.

Budući da čelnici Pomorca 1921 u nekoliko dana nisu uspjeli pronaći adekvatnog trenera, u osjetljivom trenutku sezone odgovornost su spremno preuzeli igrači.

U konačnici sve ionako ovisi o igračima!

Inače, utakmica se igra ranije da bi skupina igrača Pomorca 1921 pravodobno stigla na svadbu.