Vinodol pobijedio Opatiju, Igor Baričević ostao vratar i trener

Utorak, 31. siječnja 2023. 18:13 Napisao/la  SC

Iznenađujuće smo dobro izgledali, jako smo dobro stajali na terenu, kaže vratar i trener Vinodola

Igor Baričević
Igor Baričević

Vinodol je pobijedio (3:2) Opatiju u pripremnoj utakmici odgranoj na Bahalinu, vratar i trener Vinodola Igor Baričević prvi put je u utakmici vidio na djelu svoje suigrače ove godine.

Prvo treba objasniti Baričevićev status vratara i trenera budući da treneri više ne smiju igrati za momčadi koje treniraju:

- Netko će kod nas morati sjediti na klupi s licencom, ne znam s kim pregovaraju čelnici kluba. Mislim da je to glupost! Ako kao igrač imam odgovarajuću trenersku licencu, zašto ne bih mogao biti trener i igrač, kaže Baričević koji odavno ima potrebnu trenersku licenciju.

Vinodol je do odmora vodio 2:1, sva tri pogotka postignuli su igrači Vinodola.

Za Vinodol strijelci su bili Petrinović i Tomić iz kaznenog udarca skrivljenog na Petrinoviću, za Opatiju (auto)gol je postigao Barac, branič Vinodola.

U drugom dijelu pogotke su postignuli Noa Ugrinović (Vinodol) i Čulina (Opatija):

U odnosu na prvi dio sezone iz Vinodola je otišlo nekoliko bitnih igrača (M. Brdar, Bjelobrajdić, Grbac...), jedino zvučno pojačanje (Mazzarolli) nije igralo zbog obveza:

- Iznenađujuće smo dobro izgledali, jako smo dobro stajali na terenu, odgovorili smo svim zahtjevima, stvarali smo šanse, u pojedinim razdobljima utakmica ostvarili smo veći posjed lopte. Zadovoljan sam kako su igrali mlađi dečki koji su ušli u drugom poluvremenu, igrali smo prtiv skoro kompletne Opatija, nedostajali su im dvojica, trojica igrača kao i nama. Umorni smo od treninga, neki su igrači puknuli nakon sat vremena, rekao je Baričević.

Opatija idućeg vikenda igra protiv slovenskog prvoligaša Bravo (petak) i regionalnog četvrtoligaša Halubjana (subota).

VINODOL: Baričević, Tonković, Peričić, Rubčić, Barac, Filipović, Bogdanić, Tomić, Petrinović, Buršić, Buljat. Još su igrali: M. Ugrinović, Dedić, Mađovski, Butković, Krišković, N. Ugrinović, Daničić, Rončević, Trstenjak.

OPATIJA: Prskalo, Malinić, Marshall, Lazić, Kukoč, Kordić, Glavaš, Grbac, Junuzović, Kašiković, Bogolin. Još su igrali: Čulina, Jugović, Glibo, Grujević, Ratković, Hrmić, Pozderac, Jabita, Vojneski.

 

loading...
Standings provided by SofaScore