Elvis Brajković: Mislim da je najvažnija stabilizacija, borba za prvo mjesto nije prioritet

Utorak, 09. srpnja 2024. 11:44 Napisao  I. V.

Mislim da je Krk stabilan klub, jedan od vodećih u regiji, kaže novi trener

Elvis Brajković, Emil Lazarić i Alen Perušić
Elvis Brajković, Emil Lazarić i Alen Perušić

Elvis Brajković postao je trener momčadi Krka u formiranju.

NK Krk je ispao iz Druge NL bez stresova, promjene u vodstvu kluba najavljene još zimus, dojam je da se nije dogodilo ništa neočekivano:

- Nisam osjetio traumatičnu atmosferu, ne vidim da su u klubu potonuli nakon ispadanja. Kada klub ispadne iz višeg u niži rang, normalno da treba proći neko vrijeme dok se sve ne posloži. Mislim da su klubu svjesni da je realnije igrati Treću HNL - Zapad, Druga NL je ipak zahtjevnija. Htjeli su najbolje, ispalo je drugačije. Promijenilo se vodstvo kluba (Josip Brusić novi predsjednik, op.a.), mi smo predstavljeni kao novi stožer... Mislim da je Krk stabilan klub, jedan od vodećih u regiji, kaže Brajković.

Uz Brajkovića novi stručni stožer čine njegov dugogodišnji pomoćnik Emil Lazarić i sportski direktor Alen Perušić, koji je dugo godina vodio klupsku školu nogometa.

- Počelo se raditi na slaganju momčadi, otišlo je dosta igrača, ima tu puno posla za Alena Perušića i nas, naravno da su ambicije drugačije nego prošle sezone. Očekujem da ćemo dovesti nekoliko igrača koji će biti prevaga. Nismo govorili o ciljevima, mislim da je sada najvažnija stabilizacija kluba, moja je zadaća stabilizacija na terenu. Borba za prvo mjesto sigurno nije prioritet, cilj je biti u gornjem dijelu ljestvice, poručuje Brajković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.