Aktualna uprava NK-a Crikvenica pronašla partnere, počelo slaganje nove momčadi

Četvrtak, 05. siječnja 2023. 13:54 Napisao  I. V.

Za Crikvenicu bi u nastavku sezone mogla igrati momčad čija okosica će biti sastavljena od igrača koji bi trebali doći s razlitičih strana

Davno se raspala šampionska momčad...
Davno se raspala šampionska momčad...

Čini se da NK Crikvenica neće doživjeti sudbinu NK-a Novigrad!

Aktivirala se skupina članova uprave kluba, u tijeku su pregovori o suradnji sa skupinom investitora u metropoli.

Treba istaknuti da je riječ isključivo o investitorima u igrače, a ne u klub!

Ako suradnja zaživi, za Crikvenicu bi u nastavku sezone mogla igrati momčad čija okosica će biti sastavljena od igrača koji bi trebali doći s razlitičih strana, zajedničko im je da surađuju s istom agencijom.

Kao što je poznato, Crikvenica je nakon prvoga dijela sezone ostala bez momčadi, u ovom trenutku za opstojnost kluba jedino je važno da se sezona odigra od kraja.

Koliko će kvalitetna momčad biti manje je važno otkada je Novigrad odustao od natjecanja, jer to znači da iz lige neće ispasti nitko ako ne dođe do nove reorganizacije natjecanja što je u HNS-u uvijek moguće.

Za aktualnu upravu važno je da bi troškove održavanja igrača većim dijelom snosili investitori, pregovara se o kvoti od šest, sedam mladih igrača dovoljno motiviranih i kvalitetnih da Crikvenica sportski dostojanstveno privede kraju sezonu.

Bez obzira što se predsjednik Marko Prpić nema namjeru predomisliti nakon što je najavio odlazak, dok traju previranja oko kluba čini se da je aktualna uprava preuzela odgovornost za sudbinu aktualnog prvaka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.