Antonio Belobrajdić: Smatram ovakav način prekida suradnje nekorektnim

Utorak, 17. siječnja 2023. 20:32 Napisao  I. V.

Zahvalio sam se na ponudama, jer sam htio ispoštovati dogovor s Vinodolom, kaže 25-godišnji napadač

Antonio Belobrajdić došao u Vindol iz Krka
Antonio Belobrajdić došao u Vindol iz Krka

Antonio Belobrajdić neće se u srijedu pojaviti na prvom treningu nogometaša Vinodola:

- Dva dana prije početka priprema za proljetni dio natjecanja pozvali se me u klub na razgovor, rečeno mi je da ne mogu ispoštovati uvjete koje smo dogovorili prije početka sezone. Smatram ovakav način prekida suradnje nekorektnim, jer se isto sigurno znalo na kraju jesenskog djela prvenstva. Imao sam nekoliko ponuda iz regije nakon prvoga dijela sezone, zahvalio sam se na ponudama, jer sam htio ispoštovati dogovor s Vinodolom, držim do svoje riječi. Žao mi je zbog ovakvog prekida suradnje, ali želim svu sreću i puno uspjeha dečkima s kojima sam dijelio svlačionici i s kojima ću i dalje ostati u kontaktu, te treneru Igoru Baričeviću s kojim sam imao odličan odnos. Isto želim upravi kluba i osoblju, kaže Belobrajdić.

Brzonogi napadač poniknuo u školi nogometa HNK-a Rijeka sigurno neće imati problema pronaći novi klub, malo je klubova u regiji kojima 25-godišnji igrač ne bi bio pojačanje.

Standings provided by SofaScore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.