ADMIR MALKIĆ U VINODOLU

Iskusni veznjak još više pojačao konkurenciju na Bahalinu

Petak, 23. rujna 2022. 22:11 Napisao/la  Igor Vranić

Riječ je o igraču koji je u sezoni 2006/07 igrao za Rijeku u prvoj ligi, u Središtu Rijeka igrao je za sve najbolje klubove

Admir Malkić u dresu omanskog Sohar Sporting Cluba
Admir Malkić u dresu omanskog Sohar Sporting Cluba

Admir Malkić novi je igrač Vinodola!

Iskusni Malkić na početku sezonu iz Omišlja je stigao u Novi Vinodolski, 36-godišnji veznjak dogovorio je suradnju s vodećom momčadi treće lige nakon što u jednoj od vodećih momčadi četvrte lige nije igrao.

Malkić je zimus iz Grobničana stigao u OŠK Omišalj, s obzirom na igračke reference došao je kao zvučno pojačanje, ali u nastavku prošle sezone nije igrao.

Nije ga bilo rosteru OŠK Omišlja ni na početku ove sezone, formalno je još uvijek igrač omišaljskog kluba, od idućega tjedna trebao bi postati igrač Vinodola.

Riječ je o igraču koji je u sezoni 2006/07 igrao za Rijeku u prvoj ligi, u Središtu Rijeka igrao je za sve najbolje klubove (Orijent, Istra, Pomorac, Grobničan, Novigrad...), nekoliko sezona igrao je na Bliskom istoku.

Igrač neprijeporne kvalitete odradio je nekoliko treninga s momčadi Vinodola prije nego što je struka procijenila da će Malkić još više pojačati konkurenciju u momčadi.

Standings provided by SofaScore