Olea kup 2023: Rijeka, Dinamo i Osijek nositelji hrvatske kvalitete na trećem turniru

Ponedjeljak, 30. listopada 2023. 18:28 Napisao/la  SC

Lukanovićeva ideja 2021. godine pala na plodno nogometno tlo jedinog hrvatskog otoka na kojemu su se igrale kvalifikacije za prvu ligu

Boris Milanović i Ivica Lukanović održali u ponedjeljak radni sastanak s predstavnicima klubova
Boris Milanović i Ivica Lukanović održali u ponedjeljak radni sastanak s predstavnicima klubova

Prvim utakmicama u utorak počinje treći Olea kup, nogometni turnir u Novalji vrlo brzo prometnuo se u najjači turnir za U-17 uzrast u Hrvatskoj.

Naslov pobjednika brani Rijeka, koja je uz Dinamo i Osijek nositelj hrvatske kvalitete na međunarodnom turniru, od 31. listopada do 2. studenog momčadi osam klubova razigravaju u dvjema skupinama, utakmice za poredak igraju se 3. studenog.

Iza turnira stoje Hotel Olea i tvrtka Modern Line zajedno s poslovnim partnerima poduzetnog Ivice Lukanovića, koji je tehnički dio organizacije prepustio Borisu Milanoviću.

Lukanovićeva ideja 2021. godine pala je na plodno nogometno tlo jedinog hrvatskog otoka na kojemu su se igrale kvalifikacije za prvu ligu, ne čudi da su pokrovitelji turnira HNS i Grad Novalja.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i gradonačelnik Novalje Ivan Dabo bili su direktor i predsjednik NK-a Novalje, koji se protiv Cibalije i Međimurja borio za prvoligaški plasman.

Turnir se održava na igralištu Cissa-Straško, travnjak kojega će biti na ozbiljnoj kušnji ako bude kiše.

Olea kup postat će još sadržajniji, kada se izgradi pomoćno igralište.

Privodi se kraju realizacija projekta nakon kojega Novalja više neće biti poznata samo kao zabavna nego i kao atraktivna sportska destinacija.

Već je postala poznata po Olea kupu!

Detalje o turniru možete pronaći  OVDJE          


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.