ODLUČIO SJESTI NA KLUPU

Sandro Klić postao trener nogometaša Rječine

Četvrtak, 02. studenog 2023. 09:33 Napisao/la  KS

Sandro Klić u ulozi prvog trenera na klupi Rječine debitirat će ove nedjelje od 14 sati, kada u Dražice dolazi Lošinj

Sandro Klić
Sandro Klić

Sandro Klić novi je trener Riječine!

Nekadašnji napadač Rijeke i Zagreba preuzeo je ovoga tjedna dražičku momčad, nezadovoljavajući rezultati i činjenica da je momčad u osam odigranih kola osvojila tek osam bodova presudili su dosadašnjem treneru Danijelu Gržinčiću.

Sandro Klić nije novo ime u Dražicama, prije osam godina, kada je predsjednik kluba bio Ahmad Sharbini, a trener Siniša Linić, Sandro Klić nosio je dres dražičke momčadi, tri godine kasnije posljednji je put igrao za Rječinu, a privremeno se našao i u ulozi prvog trenera.

Sandro Klić za rijeku je odigrao 81. utakmicu i postigao 23 pogotka, dvije sezone uzastopno bio je najboljim strijelcem momčadi, u prvoj HNL odigrao je 106 utakmica i postigao 32 pogotka.

Iz Rijeke je otišao u Zagreb, pa se vratio u Pomorac, nakon čega je igrao za Grobničan, Borac, Rječinu…, bio trener Muna i onda se više posvetio boćanju.

Igrao je za sve mlade hrvatske selekcije, za U-21 reprezentaciju upisao je pet nastupa (tri prijateljske i dvije kvalifikacijske utakmice), igrao je i u legendarnoj utakmici protiv Engleske na Upton Parku 2003. godine, kada su mladi hrvatski nogometaši pobijedili 3:0.

Sandro Klić u ulozi prvog trenera na klupi Rječine debitirat će ove nedjelje od 14 sati, kada u Dražice dolazi Lošinj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.