RADOVAN HAJDIN, TRENER BENČIĆA

Neozbiljno je da se ne znaju kriteriji natjecanja

Petak, 15. lipnja 2012. 11:29 Napisao  Luka Variola

 Po meni bi za Prvu A županijsku ligu kriterij trebao biti da klubovi imaju omladinski pogon, kaže Hajdin

 

 

 

 

Županijski niželigaši u iščekivanju su najavljene promjene natjecanja. Službenih informacija još uvijek nemaju, samo su upoznati s pričama kako će se Prva županijska liga podijeliti na A i B razred.

- Još uvijek nismo dobili nikakve konkretne informacije što će biti sa županijskim ligama. Niti koji su kriteriji popunjavanja tih liga. Sve informacije su onako iz druge ruke. To je malo neozbiljno, objašnjava Radovan Hajdin, trener Rikarda Benčića.

Najviše je nepoznanica kod kriterija prema kojima će se krojiti županijske lige. Da li će se gledati samo prošlogodišnji plasman ili će se i neki drugi kriteriji uzimati u obzir?

- Mi službeno nismo ništa dobili tako da još uvijek ne znamo u kojoj smo ligi. Mi bismo za mjesec dana trebali početi s pripremama, a još uvijek ne znamo ništa. Malo je sve to neozbiljno, smatra Hajdin, koji je za kraj dodao.

- Nisu poznati ni kriteriji. Da li će se gledati plasman ili će Savez neke druge kriterije izbaciti? Po uvjetima ili što već. Dosta klubova u netom završenoj sezoni nije imalo ni juniore. Po meni bi barem za tu Prvu A županijsku ligu kriterij trebao biti da klubovi imaju omladinski pogon, zaključit će strateg "benčićevaca".

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.