NOGOMETNI MARKETING

Sebastian Knapić: Nisu nogomet samo prva i druga liga

Nedjelja, 15. studenog 2020. 14:48 Napisao  I. V.

Na stranici županijskog drugoligaša upravo je u tijeku kampanja osmišljavanja novih obilježlja na klupskim hudicama, majicama i rekvizitima

Sebastian Knapić
Sebastian Knapić

Nogometni klub Turbina sigurno ne igra najbolji nogomet u županiji, ali je prema marketingu na društvenim mrežama postao jedan od vodećih županijskih klubova.

Na stranici županijskog drugoligaša upravo je u tijeku kampanja osmišljavanja novih obilježlja na klupskim hudicama, majicama i rekvizitima:

- Osim što sam trener obnašam nekakvu menadžersku funkciju, involiviran sam u mnoge klupske djeatnosti. To je bio uvjet da ostanem za iduću sezonu, moramo se posložiti organizacijski. Kada sam došao 2018. godine u klub, počeo sam raditi na društvenim mrežama. Uz popularizaciju nogometa našega kraja malo smo dignuli klub na višu razinu, ove godine pomaknuli smo se po pitanju okupljanja članova, radimo na marketinškom dijelu. Vidim da se dosta nižerazrednih klubova pomaknulo na tom planu, klubovi su počeli koristiti društvene mreže što mi je drago. Svi moramo raditi na popularizaciji nižerazrednog nogometa, nisu nogomet samo prva i druga liga, objašnjava Sebastian Knapić svoj angažman na društvenim mrežama.

Ovakvim kampanjama ne bave se ni drugoligaški klubovi?

- Jednu seriju hudica smo već napravili, postoji ideja da napravimo hudice za navijače, interes postoji. Pokušavamo se približiti zajednici bez obzira na najniži rang u kojemu igramo. Imamo klince u klubu, ja kao sportski djelatnik radim na tome da populariziram nogomet. Ustanovili smo ove godine "Trofej Strukan - Terzić", na kraju sezone nagradit ćemo najboljega strijelca prve i druge županijske lige, dobit će nagradu koju smo nazvali prema prerano otišlim dečkima Alenu Terziću i Ivici Strukanu, zaključuje Knapić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.