Malo se trećeligaša odjednom može riješiti nekoliko igrača s prvoligašim iskustvom

Petak, 23. lipnja 2023. 20:21 Napisao  I. V.

Iz Orijenta se vratio Marijan Jukičić, pri kraju su dogovori s nekoliko također poznatih igrača

Igor Jugović, nekadašnji igrač Zagreba i Slavena Belupa otišao iz Opatije
Igor Jugović, nekadašnji igrač Zagreba i Slavena Belupa otišao iz Opatije

Uroš Arsenijević, Dražan Glibo, Igor Jugović i Kristijan Glavaš bivši su igrači Opatije, Zoran Bogolin počeo je mijenjati roster igrača za novu sezonu.

Uroš Arsenijević jedini ima klub budući da je za Opatiju igrao kao posuđeni igrač Radničkog 1923 iz Kragujevca, 20-godišnji napadač ima još godinu dana ugovora sa srpskim superligašem u dresu kojega je debitirao u najjačoj srpskoj ligi.

Dražan Glibo (28), Igor Jugović (34) i Kristijan Glavaš (32) nemaju nove klubove s time da je Glavaš počeo raditi kao šef skauta u školi nogometa Istre 1961, upitno je može li nastaviti igračku karijeru dok radi takav posao.

Malo se trećeligaša takvom lakoćom može odjednom riješiti nekoliko igrača s prvoligašim iskustvom  (Jugović, Glavaš, Arsenijević).

A tek je počelo, bit će još odlazaka zvučnih imena.

Što se dolazaka tiče, iz Orijenta se vratio Marijan Jukičić, pri kraju su dogovori s nekoliko također poznatih igrača.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.