Memorijal Bruno Kurolt: U utorak na kraljevičkoj Marakani počinje tradicionalni turnir

Ponedjeljak, 27. lipnja 2022. 11:09 Napisao/la  SC

Ove smo godine u rekordno kratkom roku ispunili kvotu od 24 ekipe, nikada nije bio ovoliki interes, kaže organizator turnira Edi Kurolt

Memorijal Bruno Kurolt: U utorak na kraljevičkoj Marakani počinje tradicionalni turnir

U utorak na popularnoj kraljevičkoj  Marakani počinje šesti po redu malonogometni turnir Memorijal Bruno Kurolt, koji se održava u spomen na na nekadašnjeg nogometaša Kraljevice, koji je stradao u prometnoj nesreći 2017. godine.

- Manje više sve je isto kao lani s time da smo prošle godine promijenili podlogu, a ove godina stavljamo stolice na tribine. Ove smo godine u rekordno kratkom roku ispunili kvotu od 24 ekipe, bilo je dosta upita, neke su ekipe upale kao rezervne nakon su druge otpale. Nikada nije bio ovoliki interes, kaže organizator turnira Edi Kurolt.

Turnir se igra tijekom tjedna, u osam skupina natječu se po tri ekipe, po dvije prvoplasirane ulaze u završnicu.

Titulu pobjednika brani ekipa CB Manhattan. 

 Evo rasporeda:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.