MALONOGOMETNI TURNIR

Jama 2022: Sudjeluju 24 seniorske i šest veteranskih ekipa

Utorak, 14. lipnja 2022. 19:49 Napisao/la  SC
Jama 2022: Sudjeluju 24 seniorske i šest veteranskih ekipa

Grobnički dondolaši uz podršku Općine Čavle i sponzora organiziraju 2. Malonogometni turnir „Jama 2022.“, koji će ove godine ugostiti 24 seniorske i šest veteranskih ekipa koje će svoje umijeće odmjeravati od 15. do 21. lipnja.

- Lani smo uspjeli oživjeti tradiciju organizacije sportskih događanja. Naš prvi malonogometni turnir imao je odličan odaziv ekipa i posjetitelja, unatoč korona pandemiji. Ove godine osim seniorskih proširili smo turnir i na veteranske ekipe. Otvaranje turnira planirano je u srijedu, 15. lipnja, u 10 sati, a zatvaranje će biti 21. lipnja kada će se osim finalnih utakmica za postolja održati i revijalna utakmica „derbi po domaću“, ove godine između Grobničkih dondolaša i Halubajskih zvončara u 21 sat, rekao nam je predsjednik Grobničkih dondolaša Alen Haramija.

- Drago nam je što naši dondolaši organiziraju veliki Malonogometni turnir na igralištu Jama koju smo obnovili prošle godine. To dokazuje opravdanost ulaganja. Sada su moguća ovakva događanja i mi kao Općina ćemo ih uvijek podržavati. Lani je ovo igralište dobilo upojne bunare za odvodnju oborinskih voda i novi asfalt koji je premazan akrilnim bojama s oznakama sportskih terena za nogomet i košarku te nove golove i koševe. Budući da je igralište otvorenog tipa, obnovljena je rasvjeta, stavljeni su novi led reflektori i timer koji omogućuje da igralište svaku večer bude osvijetljeno. Naime, u poslijepodnevnim i večernjim satima igralište rado koriste mnogi rekreativci i sportski klubovi s područja općine Čavle, rekla je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

Turnir će trajati šest dana, a održavat će se svakog dana osim 18. lipnja kada je predviđen slobodan dan zbog održavanja Međunarodnog riječkog karnevala.

Turnir će imati i glazbeni program u kojem će nastupati glazbeni sastavi Venus i Crescendo iz Senja te ugostiteljsku ponudu.

Ukupni nagradni fond iznosi 25 tisuća kuna, a pobjednika turnira očekuje pehar i nagrada od 10 tisuća kuna. Organizatori pozivaju navijače da podrže sudionike i zabave se.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.