Rijeka igra u Triblju povodom obljetnice NK-a Turbina

Petak, 23. rujna 2022. 10:11 Napisao  I. V.

Pripremamo se za utakmicu, Podhumac se malo dotjeruje, došla je njihova delegacija da vidi je li sve u redu, kaže Sebastian Knapić

Rijeka igra u Triblju povodom obljetnice NK-a Turbina

Rijeka igra u Triblju!

Prvi put otkada je HNS-a, Turbina će odigrati revijalnu utakmicu protiv jedne momčadi Rijeke.

Utakmice se igra u srijedu, 28. rujna, od 16.30 sati, gostovanjem Rijeke obiljževa se proslava 70. godišnjice kluba:

- Dugo smo razgovarali, nismo uspjeli utakmicu realizirati od sada. Znam da Rijeka u subotu igraju protiv Celja, vjerujem da će u Tribalj doći u najjačem sastavu. Pripremamo se za utakmicu, Podhumac se malo dotjeruje, došla je njihova delegacija da vidi je li sve u redu. Njima ćemo dati na raspolaganje domaću i gostujuću svlačionicu, moji će se dečki skinuti u školi ili u vrtiću, neće biti problema, kaže trener Sebastjan Knapić.

Rijeka je zadnjih godina zanemarila davno ustanovljenu praksu da tijekom tjedna igra revijalne utakmice po županiji čime se klub zbližavao s regionalnim klubovima, kroz povijest bilo je uprava koje su takve revijalne utakmice shvaćale kao obavezu prema navijačkoj bazi, dosta je trenera Rijeke svaki tjedan s drugim momčadima igralo trening-utakmice po regiji.

Ukratko, hvalevrijedna je reakcija čelnika riječkog prvoligaša koji su se odazvali pozivu županijskog drugoligaša, Rijeka će nakon dužega razdoblja odigrati jednu utakmicu u regiji i uveličati feštu u Triblju unatoč tome što nikome na Rujevici ovih dana nije do slavlja.

Liga mladeži NS Rijeka