STIGLO POJAČANJE

Velimir Radman postao sportski direktor Borca

Četvrtak, 06. lipnja 2024. 18:36 Napisao  I. V.

Zahvalio bih se dečkima i čelnicima Vihora, ostvarili smo veliki uspjeh, kaže Radman koji je iz Baške otišao kao prvak

Velimir Radman
Velimir Radman Foto: Luka Tabako

Velimir Radman novi je sportski direktor Borca iz Bakra!

Nekadašnji vratar Rijeke i aktualni trener vratara u Školi nogometa HNK-a Rijeka postao je prvi suradnik trenera Borca Kristijana Čavala:

- Našao sam se s predsjednikom Milanom Rončevićem, sviđa mi se kako predsjednik razmišlja, shvatio sam da je riječ o zanimljivom projektu. Puno se ulaže u infrastrukturu, to je lijepa priča u kojoj se ja vidim, kaže Radman.

Treba naglasiti da Radman ostaje raditi u Školi nogometa Rijeke, posao u Bakru odrađivat će u slobodno vrijeme isto kao što je prošle sezone radio u Baški:

- U dogovoru s predsjednikom i trenerom probat ćemo dovesti igrače u skladu s mogućnostima budžeta, naglasak je na igračima mlađega godišta. Kada uhvatim vremena, odradit ću trening s vratarima i pomoći treneru Čavalu u radu s momčadi. Tako sam radio sa Sinišom Linićem u Vihoru prošle sezone tijekom koje sam stekao novo iskustvo, utvaram sebi da sam mu pomogao. Već desetak godina radim ovaj posao, s puno kvalitetnih trenera sam radio u Rijeci i mislim da mogu dosta pomoći. Najvažnije je da pomognem Čavalu, jer nije lako sam raditi, rekao je Radman i naglasio sljedeće:

- Zahvalio bih se dečkima i čelnicima Vihora, ostvarili smo veliki uspjeh, bili su jako korektni prema meni, poručio je Radman koji je iz Baške otišao kao prvak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.