NIKOLA TURČIĆ

Uspjeh naših dečki inspiracija je za nas koji trošimo vrijeme i novac

Utorak, 20. prosinca 2022. 10:26 Napisao  I. V.

Neću konkretno govoriti o imenima, ali pojačat ćemo se dovoljno da pokušamo osvojiti prvo mjesto, kaže predsjednik OŠK Omišlja

Nikola Turčić i Marijan Kustić
Nikola Turčić i Marijan Kustić

OŠK Omišalj sezonu je završio na drugom mjestu sa samo tri boda zaostatka za Halubjanom, koji je u jednom razdoblju sezone izgledao nedostižno.

- Prezadovoljan sam! Ostvareni rezultati u skladu su s očekivanjima! Uoči sezone najviše se pojačao Halubjan, Rovinj ima odličnu momčad i mislim da će biti dosta neizvjesno do kraja sezone što je dobro za igrače i gledatelje, kaže predsjednik OŠK-a Omišalj Nikola Turčić, koji ne krije klupske ambicije:

- Pojačanja su načelno dogovorena, neću konkretno govoriti o imenima, ali pojačat ćemo se dovoljno da pokušamo osvojiti prvo mjesto, najavljuje Turčić zanimljivi nastavak sezone koja bi mogla biti zadnja u ovakvom sazivu barem što se tiče Istarskog saveza, koji se zalaže za preustroj lige:

- Nitko me tome nije obavijestio, ništa o tome ne znam tako da o tome nisam ni razmišljao, o toj sam inicijativi upoznat jedino posredstvom medija. Čini mi se da ova liga ima dovoljno kvalitetnih igrača i trenera, ima dovoljno kvalitetnih klubova da bi opstala u ovakvom sazivu. Lige su složene prema mojem guštu, kaže Turčić.

Nikola Turčić ne živi samo omišaljski nogomet, u Kataru je gledao utakmicu protiv Argentine, svjedočio je jedinom hrvatskom porazu:

- Ispada da sam donio nesreću, ha, ha... Bio sam na prijašnjim prvenstvima pa smo dobro prolazili, ovo je prvi put da smo izgubili kada sam gledao utakmicu. Moram reći da sam bio skeptik kada sam saznao da će Katar biti domaćin svjetskog prvenstva. Bio sam na puno velikih natjecanja do sada, ovakvo nešto nikada nisam doživio, a mislim da dugo opet neću ni doživjeti. Organizacija je bila na zavidnoj razini, sve je bilo savršeno. To je teško opisivo, trebalo je to doživjeti. A uspjeh naših dečki je inspiracija za svih nas koji trošimo svoje vrijeme i novac u sportu, naglašava Turčić.

OŠK Omišalj u četvrtoj ligi jedinstven je po fun-klubu, ponosni vlasnici šala omišaljskog kluba postali su izbornik Zlatko Dalić prije prvenstva i predsjednik Marijan Kustić tijekom prvenstva u Kataru:

- To su moji dragi prijarelji, poznajemo se niz godina. Pričamo o svemu, pa se koji put dotaknemo i OŠK-a. Sigurno da godi podrška takvih ljudi, drago mi je da znaju za nas, zaključuje Turčić.

Standings provided by SofaScore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.