Suosnivač Coerver® Coachinga predaje polaznicima tečaja

Utorak, 22. studenog 2022. 20:35 Napisao/la  SC

Alfred Galustian dobio 2014. godine nagradu FIFA-e za 40 godina doprinosa razvoju nogometa, radio s brojnim savezima i klubovima

Suosnivač Coerver® Coachinga predaje polaznicima tečaja

NK Lokomotiva i Coerver Coaching Hrvatska prvi puta zajedno organiziraju Youth Diploma 2 tečaj za nogometne i futsal trenere, predavač je Alfred Galustian, suosnivač Coerver® Coachinga.

- Ovo je nastavak suradnje Coerver Coaching Hrvatska i NK-a Lokomotiva. U posljednje tri godine implementirali smo Coerver® metodu u kategorijama do U-11, a njihovi treneri su osim brojnih internih edukacija prisustvovali Coerver® Intro i Youth diploma 1 tečaju. U sezoni 2022/23 jedan od ciljeva našeg Partner-klub programa je između ostaloga i omogućiti trenerima prisustvo na Youth diplomi 2. Na taj način oni će upotpuniti svoje znanje o Coerver® metodi i tako dodatno podići kvalitetu treninga u školi nogometa. U posljednje vrijeme klub se ponajviše zahvaljujući ulaganjem u edukaciju trenera promaknuo među najbolje u regiji, kaže trener Lokomotive Bruno Lautar.

Youth diploma 2 namijenjena je profesionalnim i amaterskim trenerima, kroz teoretska i praktična predavanja polaznici tečaja će saznati kako određenim vježbama i igrama mogu stvoriti napadački mentalitet kod igrača i razvijati stil igre.

Instruktor Youth Diplome je Alfred Galustian, suosnivač Coerver® Coachinga u velikoj mjeri najzaslužniji je za globalni razvoj programa.

Galustian je radio s preko 20 nacionalnih saveza, uključujući brazilski, francuski, japanski i australski, također je edukacirao trenere u preko 50 profesionalnih klubova među kojima su Bayern, Manchester City, Real Madrid, Roma, Benfica, Marseille i Arsenal.

Dobio je 2014. godine nagradu FIFA-e za 40 godina doprinosa razvoju nogometa.

Tečaj se održava 10. i 11. prosinca, teoretska predavanja zakazana su u dvorani na Kozali, a praktična u dvorani 3. maj.

Svim polaznicima bit će osiguran prijevoz između lokacija.

Cijena tečaja je 1.500kn (€200), kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., +385981873228

Prijaviti se mogu svi treneri bez obzira na licencu koju posjeduju. Teoretska predavanja održavaju se na engleskom jeziku, a praktična na hrvatskom. 

Svaki polaznik dobiva Youth diploma 2 priručnik, blok za pisanje, ručak i diplomu.

Standings provided by SofaScore