Sponsor Day: Čelnici OŠK Omišlja prigodno zahvalili prijateljima kluba

Nedjelja, 20. studenog 2022. 09:07 Napisao/la  SC

OŠK Omišalj je odnosom prema sponzorima, prijateljima kluba i lokalnoj zajednici dosegnuo puno višu razinu od lige u kojoj igra

Sponsor Day: Čelnici OŠK Omišlja prigodno zahvalili prijateljima kluba

Čelnici OŠK Omišlja uoči subotnje utakmice organizirali su Sponsor Day, na prigodnom druženju okupili su se prijatelji kluba:

- Namjera naše uprave i meni kao direktoru kluba bila je zahvaliti se svim poduzetnicima, lokalnim samoupravama i medijima koji ste nas pratili i podržavali svi ovih godina. Upravo je ovo primjer kako jedna udruga može kvalitetno djelovati u svojoj lokalnoj zajednici i samim time nositi dodatnu vrijednost nama, djeci i mladima. Hvala svima koji su bili  dio našeg OŠK-teama i unatoč današnjem nešto lošijem rezultatu, nadam se da ćemo se još u većem broju naći već sljedeće godine, slaveći ulazak u viši rang. Veliko nam je zadovoljstvo pričinilo predstavljanje nove himne, koja će nas, nadam se, pratiti dugi niz godina, kazao je direktor Dino Turčić.

Ugodno druženje nastavilo se i nakon utakmice bez obzira što su nogometaši OŠK-a pokvarili ozračje porazom od Drage.

OŠK Omišalj je odnosom prema sponzorima, prijateljima kluba i lokalnoj zajednici dosegnuo puno višu razinu od lige u kojoj igra.

Točnije, ovakve manire u županiji zadnjih godina promicali su samo Rijeka i Orijent. 

loading...
Standings provided by SofaScore