NIKOLA TURČIĆ

Anas Sharbini je dobro došao dok bude mogao hodati

Nedjelja, 05. lipnja 2022. 18:50 Napisao  I. V.

Nevija nitko nije želio smijeniti, on je otišao u istim prijateljskim i korektnim odnosima u kojima je došao, kaže predsjednik OŠK Omišlja

Nikola Turčić
Nikola Turčić

OŠK Omišalj sezonu u zadnjem sazivu četvrte lige završio je na predzadnjem mjestu, s obzirom na roster pun zvučnih imena očekivalo se da će biti puno više na ljestvici:

- Očekivao sam da će na početku sezone biti euforije, kao što sam očekivao da će euforija kasnije splasnuti s obzirom da nismo imali naglašene ambicije. Moglo se prepostaviti da će do izražaja doći neiskustvo u višoj ligi i starost momčadi, na kraju je došlo do zamora tako da sam zadovoljan, završili smo sezonu u pozitivnoj atmosferi, kaže predsjednik Nikola Turčić.

Na kraju sezone otišao je trener Nevio Malatestinić, Ahmad Sharbini postao je sportski direktor:

- Nevija nitko nije želio smijeniti, on je otišao u istim prijateljskim i korektnim odnosima u kojima je došao. Moram napomenuti da je na kraju darovao set od deset lopti klubu, dokazao je svoje ljudske vrijednosti, ovim putem još mu se jednom zahvaljujum na svemu. Na nama je da zajedno s novim sportskim direktorom Ahmadom Sharbinijem nađemo novog trenera, govori Turčić.

OŠK Omišalj je ambiciozna sredina na terenu i van njega:

- Sigurno ćemo osvježiti momčad, shodno tome nadam se da ćemo ostvariti bolje rezultate, ali prerano je o tome govoriti. Nadam se da ćemo tijekom iduće sezone odraditi posao na pomoćnom terenu, koji nam je jako važan. Time bismo stvorili uvjete za bolji rad i iskorak u višu ligu, ali ne zamarao se time. Pokušavamo složiti mladu i domaću momčad, pa ako to bude dovoljno za plasman u viši rang, bit ćemo sretni. Ako ne bude, nije nam problem ostati neko razdoblje u ovoj ligi, koja je primjerena našim potrebama, naglašava Turčić.

Suradnja s NK-om Krk?

- Dogovorili smo nastavak suradnje koju smo počeli prošle sezone, razgovarat ćemo kada se malo slegnu dojmovi iz prošle sezone, moramo se prvo malo posložiti pa ćemo zajedno sjesti, tu neće biti problema.

Nastavlja li Anas Sharbini karijeru?

- Anas Sharbini je dobro došao u OŠK Omišlju dok bude mogao hodati.

Standings provided by SofaScore