MILAN RONČEVIĆ

Vjerujem da bismo drugi dio sezone mogli igrati u Bakru

Petak, 07. lipnja 2024. 11:48 Napisao  I. V.

Dinamika radova sporija je od planiranoga, ali ciklus ulaganja u sportsku infrastrukturu ništa ne može zaustaviti

Vjerujem da bismo drugi dio sezone mogli igrati u Bakru

U ožujku ove godine Ministarstvo turizma i sporta odobrilo je Gradu Bakru sredstva za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini kao što je stajalo u Javnom pozivu.

U praksi Grad Bakar dobio je 222.764,39 eura za dovršetak radova na uređenju nogometnog igrališta u Bakru.

Početkom godine predsjednik Borca Milan Rončević najavio je mogućnost da se nogometaši Borca vrate u Bakar iz Krasice na početku sezone 2024/25:

- U tijeku su radovi na uređenju interijera u novim prostorijama, uskoro ćemo raspisati natječaje za uređenje okoliša i postavljanje pokrova na igralište. S obzirom na rokove za provedbu natječaja i radove, vjerujem da bismo drugi dio sezone 2024/25 mogli igrati u Bakru, kaže Rončević.

Grad Bakar najveće je nogometno gradilište u županiji, sredstva su osigurana, dinamika radova sporija je od planiranoga zbog različitih zakonodavnih i tržišnih okolnosti, ali ciklus ulaganja u sportsku infrastrukturu ništa ne može zaustaviti.

Izgradnjom dvorane i bazena na Kukuljanovu zaokružit će se se jedinstvena cjelina u kvarnerskom primorju usporediva samo s Gradom Rijeka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.