Ivan Pičuljan: Marjan Pulišić očarao me svojom vizijom budućnosti kluba

Četvrtak, 11. kolovoza 2022. 21:39 Napisao/la  SC
Ivan Pičuljan
Ivan Pičuljan

Ivan Pičuljan novi je napadač Lokomotive, koja je na službenoj stranici ovako predstavila novog igrača:

Svakako najveća vijest ovog prijelaznog roka je upravo naš novi Lokos, Ivan Pičuljan! Poželimo mu toplu dobrodošlicu u klub, a u nastavku pročitajte njegov kratak intervju!

Kako to da si se odlučio baš za Lokose?

- Pa ukratko bih htio reći da sam imao puno ponuda (preko 15) iz trenutne i viših liga, čak 3 inozemne ponude te odluka o prelasku nije bila nimalo laka. Prvo sam si uzeo vremena za procjenu što bi mi najbolje odgovaralo i gdje bih se najbolje osjećao u nogometnom smislu. Svakoga sam tražio da mi predstavi svoju viziju za nadolazeću sezonu kako bih konačno odlučio. Najveći utjecaj na moj dolazak ima Marjan Pulišić, jer me svojom vizijom budućnosti kluba očarao i nakon toga nisam imao puno dvojbe. Približio mi je viziju razvoja kluba do najmanjih detalja. Meni se to jako svidjelo, jer sam se pronašao u tome i brzo smo se dogovorili. Moram naglasiti da su dobar dio moje odluke i treneri te ekipa koja se skupila jer ih većinom poznajem osobno. Uz sve navedeno, u obzir sam uzeo i uvjete treniranja u kojima je Lokomotiva daleko ispred ostalih te me to još više motiviralo. Ovim putem se želim zahvaliti i svima ostalima u klubu koji su imali bilo kakav doprinos oko mojeg dolaska. Idemo zajedno u nove pobjede.

Koje su tvoje ambicije za sljedeću sezonu?

- Naravno da svaki igrač u bilo kojem rangu natjecanja želi biti prvi, ali moja neka osobna, a vjerujem i želja cijele ekipe, je da budemo među prve 3 ekipe jer po kvaliteti to zaslužujemo. Vjerujem da će sezona biti napeta od početka do samog kraja jer su se svi dosta pojačali i time je liga postala nepredvidiva. Nema straha i boriti ćemo se za svaki bod pa ćemo vidjeti rezultat na kraju, ali najviše ovisimo sami o sebi. Iskreno se nadam da ću svojim dolaskom i radom puno pomoći ove sezone, kako na terenu svojim igrama tako i izvan terena. Nakon dobro odrađene sezone ćemo se svi na kraju veseliti uz naše navijače!

Standings provided by SofaScore