NK Borac postaje prvi klub u županiji koji će koristiti vlastiti izvor vode

Četvrtak, 07. prosinca 2023. 10:26 Napisao/la  SC

Radovi na bušotini  nisu dugo trajali, voda  pronađena negdje na dubini od šezdesetak metara

NK Borac postaje prvi klub u županiji koji će koristiti vlastiti izvor vode

Bakrani imaju svoju vodu!

Točnije, vlastiti izvor vode dobio je NK-a Borac!

Radovi na bušotini neposredno uz novu klupsku zgradu nisu dugo trajali, mjerenja su se pokazala točnim, voda je pronađena negdje na dubini od šezdesetak metara.

Tek su počela detaljna ispitivanja izvorišta, prema stručnim projekcijama i prvim pokazateljima NK Borac trebao bi postati prvi klub u županiji koji će za svoje potrebe koristiti vlastiti izvor vode.

Troškovi navodnjavanja travnjaka tijekom ljetnih mjeseci brzo će kompenzirati troškove radova na bušotini!

Polako se privode kraju radovi na novom sportskom kompleksu u Bakru, Grad Bakar najveće je sportsko gradilište u županiji.

Zadnjih nekoliko godina temeljito se uređuju nogometna igrališta na Krasici i u Bakru, a budući da se redovito održava igralište na Hreljinu, Grad Bakar  postala je jedina lokalna samouprava u regiji, koja se  može uspoređivati s Gradom Rijekom, koji održava četiri funkcionalna nogometa igrališta (Kantrida, Krimeja, Podmurvice, Belveder).

Kada se izgrade dvorana i bazen na Kukuljanovu, standard po glavi oko 8000 stanovnika Grada Bakra postat će daleko najveći u županiji.

Što se tiče NK-a Borac, ne bude li problema s dinamikom radova koji su znatno poskupjeli zadnjih godina, bakarski klub trebao bi se u Bakar s Krasice vratiti početkom natjecateljske sezone 2024/25.

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.