GRAD BAKAR ULAŽE

Naziru se konture novog objekta na igralištu u Bakru

Subota, 21. svibnja 2022. 01:55 Napisao  I. V.

S obzirom da smo uredili igralište na Krasici, nema potrebe da forsiramo radove u Bakru, kaže Milan Rončević

Nov objekt na nogometnom igralištu
Nov objekt na nogometnom igralištu

Naziru se konture novog objekta na bakarskom igralištu, poznato je da Grad Bakar najviše u županiji ulaže u sportsku infrastrukturu:

- U prizemlju će biti četiri svlačionice po tridesetak kvadrata, cijeli donji kat predviđen je za potrebe natjecanja plus ugostiteljski objekt. Na katu su predviđeni stambeno-gospodarski prostori, predviđen je jedan stambeni prostor za budućega domara, koji će moći živjeti na igralištu. Sve skupa predviđeno je oko 700 kvadrata iskoristivog prostora. Izgradnjom objekta završava prva faza, u drugoj fazi trebala bi se napraviti tribina s nadstrešnicom, kaže predsjednik Milan Rončević.

Rokovi nisu zadani:

- S obzirom da su se zbog inflacije promijenili uvjeti gradnje, radovi će se malo produljiti, neće biti gotovi u rujnu kao što smo prvotno planirali. S obzirom da smo uredili igralište na Krasici, nema potrebe da forsiramo radove u Bakru. Bitno je da završimo prvu fazu izgradnje objekta, onda ćemo sjesti i vidjeti što dalje. Teren u Bakru održavamo tek toliko da bude spreman kada radovi budu gotovi, a Krasica nam je postala jako zanimljiva, jer je oživjela otkada smo vratili nogomet. Dolaze ljudi koji su željni nogometa, dobra je atmosfera, Krasica ima veliki potencijal. Nije lako raditi na dvama igralištima istobodno, a stalno se nešto radi i na igralištu na Hreljinu, zaključuje Rončević.

Standings provided by SofaScore