Branimir Pavić: Iskustvo mi govori da ništa nije gotovo dok igrač ne stavi potpis na ugovor

Srijeda, 17. kolovoza 2022. 21:08 Napisao/la  KS

Krećemo u ponedjeljak, trenirat ćemo u Rijeci, još uvijek nemamo dogovorene prijateljske utakmice, ali to ćemo po putu riješavati, kaže trener Kvarnera 2010

Branimir Pavić
Branimir Pavić Foto: Kristian Sirotich

Košarkaši Kvarnera 2010 u ponedjeljak započinju pripreme, trener Branimir Pavić na papiru ima sve posloženo, ali s nekim konkretnim imenima ne želi izlaziti u javnost, razumljivo je zbog čega.

- Dogovorili smo sve, ali nismo još potpisali sve ugovore. Dok igrači ne stave potpis ništa nije gotovo, kaže Branimir Pavić, trener riječkih košarkaša.

Roster je, znači,  kompletiran?

- Rekao bih da je, ali iskustvo mi govori da ništa nije gotovo dok se ne stavi potpis na ugovor. No, dogovoreno je sve sa Sinišom Štembergerom, ostaju i ostali igrači iz prošle sezone, dogovoreno je sve s trima kvalitetnim igračima, vjerujem da će do ponedjeljka to biti riješeno.

Kakav je plan priprema?

- Krećemo u ponedjeljak, trenirat ćemo u Rijeci, još uvijek nemamo dogovorene prijateljske utakmice, ali to ćemo po putu riješavati. Prvenstvo nam počinje 1. listopada, vjerujem da je dovoljno tih četrdesetak dana da se posložimo, uigramo. Nije najidealnija situacija, ali to je tako. Nikad nije sve idealno. Bio bih najsretniji da odmah svi igrači budu na raspolaganju na treningu, ali vjerujem da će do 1. rujna svi igrači biti na broju i da ćemo se kompletirati.