ZORAN DRAGOJEVIĆ

Imamo ambiciju pokušati ući u Prvu ligu

Petak, 02. travnja 2021. 13:28 Napisao/la  KS

Nešto se razmišlja, ali ne možeš više znati ni što se razmišlja, sada smo opet prestali trenirati i to je to, pomalo ogorčen govori trener košarkaša Crikvenice

Zoran Dragojević
Zoran Dragojević

HT Premijer košarkaška liga odigrava treći prvenstveni krug, još je pet kola ostalo do početka doigravanja, Prva košarkaška liga je završila natjecanje, ispali su Pula i Sesvete, a drugoligaši su na – čekanju.

HKS je poslao dopis da se klubovi izjasne, ponudili su čak i opciju igranja na otvorenom što su klubovi odbacili, u Savezu žele zadržati protočnost jer to bi značilo da se drugu godinu uzastopno ništa ne mijenja, a nitko ne zna što će se i kako zbivati.

- Nešto se razmišlja, ali ne možeš više znati ni što se razmišlja, sada smo opet prestali trenirati i to je to, pomalo ogorčen govori Zoran Dragojević, trener košarkaša Crikvenice, momčadi koja je u Drugoj ligi Zapad slovila kao jedan od najvećih favorita za osvajanje prvog mjesta.

Sukladno tome Crikvenica želi igrati i kvalifikacije za ulazak u Prvu ligu.

- Mi smo istakli kandidaturu da igramo, ali ne znam na koji način misle organizirati. Po ovom što je sada može se prijaviti masu klubova. Mi imamo ambiciju igrati i pokušati ući u Prvu ligu. Čekamo informaciju HKS-a, ali kao klub ćemo ići s nekim dopisom prema Savezu. Opet se vraćamo na ono isto, kako virus prepoznaje koji klub igra Premijer ligu, koji Prvu ligu, a koji Drugu ligu, zaključit će Dragojević.